اولین شماره مجله «آناتک» منتشر شد

اولین شماره مجله «آناتک» ۱۴۰۳ در ۲۴۵ صفحه منتشر شد.

زیست‌بوم فناوری، مجموعه‌ای پویا از فناوری‌های متنوع است که هر یک پنجره‌ای نو به دنیای اکتشافات و نوآوری می‌گشاید. این فناوری‌ها به طور چشمگیری در بهبود کیفیت زندگی انسان نقش دارند و در سراسر جهان به کار گرفته می‌شوند تا نسل‌های کنونی و آینده از مزایای آن‌ها بهره‌مند شوند.

در راستای اهمیت موضوع «فناوری» اولین شماره مجله آناتک در گروه رسانه ای خبرگزاری آنا منتشر شد و به چاپ رسید. مجله آنا تک در نخستین شماره‌ خود، تصویری جامع از وضعیت فناوری در کشور ارائه داده است. این مجله با بررسی دستاوردهای داخلی، فناوری‌های خارجی، دیدگاه‌های نخبگان و فعالان حوزه فناوری و نوآوری و تحلیل‌های کارشناسان زیست‌بوم فناوری به تحلیل عمیقی از چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی این حوزه پرداخته است.

این مجله در ۴ فصل «فناوری‌های خارجی منظومه علم و فناوری»، «فناوری‌های داخلی منظومه علم و فناوری» «نخبگان و متخصصان منظومه علم و فناوری» و «یادداشت‌های منظومه علم و فناوری» چاپ شده است.

در بخش اول مجلــه آناتــک، دســتاوردهای فناورانــه بین المللــی معرفــی شده است. در بخش دوم بـه معرفـی دسـتاوردهای فناورانه و چالـش هـای تولیـد و صـادرات آنهـا پرداخته شده است.  در بخـش سوم از مجلـه آناتـک، بـه معرفـی دسـتاوردهای فناورانـه داخلــی، چالش هــای تولیــد و صــادرات آنهــا و همچنیــن بررســی راهکارهــای ارتقــای ایــن حــوزه تمرکز شده  است. همچنین در بخش چهارم آناتک طیــف گســترده نظــرات اعضای اکوسیستم فناوری و نوآوری آورده شده است.

در بخش سوم؛ سید محمد کرباسی، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات، در گفتگویی اختصاصی به اهمیت سرمایه‌گذاری در توسعه زیرساخت‌های فایوجی و تجهیزات ارتباطات نسل جدید بومی‌سازی شده پرداخته است. و در بخش چهارم نیز خشایار دماوندی، دبیر کارگروه بین‌الملل ستاد، در یادداشتی به نقش حیاتی روابط بین‌المللی در پیشرفت و توسعه حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات اشاره کرده است.

مجله آناتک با مدیر مسئولی محمدعلی مقدسیان و سردبیری میترا سعیدی کیا گردآوری شده است. همچنین رئیس شورای سیاست گذاری این مجله عباس اصلانی است.

فایل ها

//isti.ir/ZLdy