رویداد جایزه ملی فناوری نکست (NEXT) با جوایز ویژه 2 اسفند ماه برگزار می‌شود

رییس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی از برگزاری رویداد نکست (نوآوری کارآفرینان سرآمد توسعه) با اعطای جوایز ویژه به فناوران در راستای کمک به توسعه و سرمایه‌گذاری فناوری‌های نوظهور در کشور خبر داد.

رییس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان: قصد داریم در راستای کمک به توسعه فناوری‌های نوظهور جهانی در کشور و تشویق عناصر اکو سیستم برای مشارکت جدی‌تر در جهت ورود و سرمایه‌گذاری در این شاخه از فناوری‌ها، اقدام به طراحی رویداد جدیدی با نام «نکست (نوآوری، کارآفرینان، سرآمد، توسعه)» کنیم.

شقایق حق‌جوی جوانمرد، هدف از این رویداد جدید تشویقی را شناسایی و حمایت از فن‌آفرینان کشور در جهت توسعه سبد محصولات خود با بهره‌گیری از فناوری‌های نوظهور جهانی اعلام کرد.

وی اظهار داشت: در این رویداد قرار است حمایت‌های هدفمند از ایده‌هایی که شرکت‌های توانمند زیست‌بوم که کارنامه موفقی در توسعه فناوری از خود به جای گذاشته‌اند و بلوغ فناوری خود را به اثبات رسانده‌اند، صورت پذیرد تا منشاء خلق محصولات جدید در سبد محصولات دانش بنیان کشور با عمق فناوری بالا باشد.

دکتر جوانمرد گفت: مهمترین هدف این رویداد گسترش فعالیت‌های تحقیق و توسعه و تمرکز بر فناوری‌های پیشران است که در پیشرفت‌ها و نوآوری‌های امروز در حوزه‌های گوناگون و سیستم‌های مختلف پدیدار می‌شوند.

وی افزود: بر اساس رصد فناوری‌های نوظهور جهانی و با نظر به نقشه جامع علمی کشور و ستادهای توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، اولین دوره جایزه ملی فناوری نکست در سه حوزه برگزار می شود.

وی هوش مصنوعی، رباتیک و صنعت چهار را به عنوان اولین موضوع این رقابت عنوان کرد و افزود: این حوزه شامل هوش مصنوعی مولد، هوش مصنوعی قابل اعتماد، یادگیری تقویتی، مدیریت تصمیم، بینایی ماشین، پردازش زبان های طبیعی، عامل‌های مجازی، رباتیک، دفاع سایبری و بیولوژی محاسباتی است.

رییس مرکز توسعه فناوری های راهبردی، اتصال‌پذیری، ارتباطات و میکرو الکترونیک شامل توسعه زیرساخت شبکه ملی اطلاعات، مخابرات سیار نسل پنج، امنیت شبکه، الکترونیک، میکروالکترونیک و مدارات مجتمع، هوشمندسازی و اینترنت اشیا، مخابرات کوانتومی و منظومه‌های ماهواره‌ای، خودروهای برقی، متصل، خودران و هوشمند و فناوری‌های حوزه زنجیره بلوکی را دومین حوزه این رویداد اعلام کرد.

وی در ادامه حوزه زیست فناوری و زیست مهندسی شامل طراحی سویه و ویرایش ژنوم، درمان ها و واکسن‌های مبتنی بر mRNA، ایمونوتراپی سرطان، سلول درمانی و ژن درمانی، ویروس درمانی سرطان، مهندسی پروتئین، اصلاح‌نژاد مولکولی، کیت‌های تشخیصی مبتنی بر آنتی بادی/ آپتامر را سومین حوزه مرتبط با جایزه ملی نکست اعلام کرد.

دکتر جوانمرد با بیان اینکه، برگزار کننده این رویداد ملی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان است، افزود: این جایزه مختص شرکت‌هایی است که پیش از این توانمندی‌های خود را اثبات کرده‌اند و سال گذشته حداقل ۵ میلیارد تومان فروش داشته و در فناوری‌های جدید حرفی برای گفتن داشته باشند.

وی نوع جوایز اعطایی به برگزیدگان را شامل سه طرح منتخب در موضوعات یاد شده است عنوان کرد و گفت: جایزه رتبه اول طرح منتخب ۵ میلیارد تومان و ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات است.

وی جایزه رتبه دوم را ۳ میلیارد تومان به همراه ۹ میلیارد تومان تسهیلات و جایزه طرح سوم منتخب را ۲ میلیارد تومان به همراه ۶ میلیارد تومان تسهیلات اعلام کرد.

لازم به ذکر است آیین اعطای جایزه ملی فناوری نکست (نوآوری، کارآفرینان، سرآمد، توسعه)؛ روز چهارشنبه 2 اسفند ماه 1402، ساعت 18:30 در اصفهان پایتخت فرهنگی جهان اسلام در حوزه‌های «هوش مصنوعی، رباتیک و صنعت چهار»، «اتصال‌پذیری، ارتباطات و میکرو الکترونیک» و «حوزه زیست فناوری و زیست مهندسی» برگزار خواهد شد.





ویدئو ها

//isti.ir/ZfTx