دانشگاهها و شرکتهای دانشبنیان میتوانند بدون فشار اقتصادی بر مردم، تولید ثروت کنند
رئیس جمهور با تاکید بر اینکه بخشهای مختلف جامعه دنبال تولید ثروت، بدون فشار آمدن بر مردم باشند، گفت: دانشگاهها و شرکتهای دانشبنیان از بخشهایی هستند که میتوانند تولید ثروت کنند.
به گزارش روابطعمومی ستاد توسعه فناوریهای اتصالپذیری و ارتباطات، ابراهیم رئیسی در نشست مشترک اعضای هیئت وزیران با استانداران سراسر کشور که پیش از ظهر امروز در سالن پیامبر اعظم (ص) وزارت کشور برگزار شد، ضمن عرض تسلیت شهادت امام جعفر صادق (ع)، پرچمداری تحول در حرکت عظیم دین مبین اسلام را از نقاط برجسته حیات مبارک این امام همام عنوان و بر ضرورت بهرهگیری همه کارگزاران نظام اسلامی از فضائل و سیره علمی و عملی اهل بیت (ع) در گرهگشایی و خدمت به مردم تاکید کرد.
وی ضمن تاکید بر توجه و کمک گرفتن از قدرت لایزال الهی برای انجام کارها، تصریح کرد: عملیات «وعده صادق» به ارتقای اقتدار، قدرت، عزت و امید ملت ایران انجامید و به عنوان یک نقطه عطف در تاریخ زندگی این ملت نشان داد ایرانیان ملتی هستند که میخواهند آزاد و مستقل زندگی کنند و از سوی دیگر جمهوری اسلامی ایران را در باشگاه قدرتهای منطقهای و جهانی در بالاترین ردهها و جزو قدرتهای مطرح قرار داد، صرفا با اتکال به خدا انجام شد.
رئیس جمهور با بیان اینکه امروز همه صاحبان قلم، بیان و سخن و هر کس که در هر حوزهای تاثیرگذاری دارد باید برای امیدآفرینی و ارتقای امید جامعه تلاش کند، افزود: دشمن به دنبال یاسآفرینی است و ما باید برای امیدآفرینی تلاش کنیم. کارگزاران دستگاههای اجرایی نیز باید در عرصه عمل و با کار شبانهروزی امید مردم را ارتقا دهند. مردم باید این احساس را داشته باشند که دولت دارد کار میکند و از سوی دیگر باید ضمن گزارش کارها و اقدامات و تلاش برای گرهگشایی از اذهان مردم، دلایل و علل ناکارآمدیهای احتمالی را نیز به گزارش کرد، چرا که مردم صداقت را بیش از هر چیز میپسندند.
رئیسی با بیان اینکه بخش های مختلف دنبال تولید ثروت، بدون فشار آمدن بر مردم باشند، گفت: مثلا دانشگاه ها در حوزه دانش بنیان می توانند تولید ثروت کنند؛ جوانان عزیز ما در شرکت های دانش بنیان با کار خودشان می توانند تولید ثروت کنند. فعال شدن معادن برای کشور ثروت ایجاد می کند؛ کشور ما در برخی بخش ها معروف به بهشت معادن است که باید این معادن فعال شوند.
رئیس جمهور بیان کرد: در روستاها برق و آب و گاز و جاده و خانه بهداشت داریم اما چرا روستایی رها میکند و به شهر می آید؟ چون میگوید اقتصاد روستا و کشاورزی باید صرف کند و قابل پیش بینی باشد؛ تضمین شود که محصولش خریداری می شود. باید از محصولات روستایی ها حمایت کنیم و محصولاتشان به موقع خریداری شود؛ این می شود اقتصاد روستا که روستایی را به ماندن در روستا امیدوار می کند.
رئیسی خاطرنشان کرد: بخش هایی هم که بالفعل نیستند و بالقوه اند و شما استانداران می توانید آنها را شناسایی کرده و بالفعل کنید؛ یکی از کارهای دولت فعلیت دادن به توانایی های بالقوه در دانشگاه ها، بازارها و سایر حوزه های اقتصادی است که زمینه فعالیت ندارند و باید زمینه را برای آنها فعال کرد.آن روز که رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند که باید شرکت های دانش بنیان دو برابر شود، پنج هزار شرکت بود که امروز به ۱۰ هزار شرکت رسیده است. ایشان به خوبی پیش بینی کرده اند که جوانانی هستند که در حوزه های دانش بنیان می توانند در بخش های تولیدی فعال شوند و این کار با اراده و پیگیری ایشان اتفاق افتاد الان هم در کشور زمینه برای فعالیت و رشد بسیار زیاد است.
ارسال به دوستان