از رصد فناوری تا تجاریسازی محصولات همراه شما هستیم
ستاد توسعه فناوریهای اتصالپذیری و ارتباطات، متولی اصلی توسعه فناوری در حوزه «هوشمندسازی»، «امنیت سایبری» و «ارتباطات نسل جدید» است.
مهمترین چالشهای شرکتهای دانشبنیان معدنی
شرکتهای دانشبنیان معدنی در زمینه خلق ارزشهای نوین علمی، صنعتی و اقتصادی و تجاری سازی دستاوردهای پژوهشی، ساخت تجهیزات فناورانه در داخل کشور و بومی سازی فناوریهای وارداتی نیز نقش بسیار مهمی را ایفا نمایند.
آیندهای روشن با همکاری دانشگاه و صنعت
ستاد توسعه فناوریهای اتصالپذیری و ارتباطات با حمایت همهجانبه از شرکتهای دانشبنیان، انتشار فراخوانهای تخصصی و برگزاری نشستها و کارگاههای تخصصی، گام مهمی در جهت تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه برداشته است.
الزامات اقتصاد مقاومتی
رهبر انقلاب: یکی از موارد و یکی از چیزهایی که میتواند فرصتهای شغلی را زنده کند، توسعه شرکتهای دانشبنیان است. اشتغالآفرینی با همین شرکتهای دانشبنیان به دست خواهد آمد.
تهران دارای بیشترین و اردبیل کمترین پارک علم و فناوری
بر اساس اخرین آمار در حال حاضر ۵۹ پارک علم و فناوری و ۲۳ پردیس فناوری و نوآوری، ۲۹۷ مرکز رشد در کشور وجود دارد. در این بین استان تهران بیشترین و استان اردبیل کمترین تعداد پارکهای علم و فناوری، مراکز رشد و پردیس را دارند.
امنیت در مرورگرهای اینترنتی
بیشترین درصد حملات و صدمات نرم افزاری و امنیتی که ممکن است متوجه یک کامپیوتر شود، از جانب اینترنت خواهد بود و در کنار آن بیشترین نرم افزارهایی که در یک سیستم با اینترنت در ارتباط هستند، مرورگرها هستند.
ماهواره «چمران ۱» شاهکاری از دقت و فناوری فضایی ایران
پروژه ملی ماهواره چمران۱ حاصل اجماع دروندستگاهی و وفاق بیندستگاهی گروه فضایی شرکت صاایران و پژوهشگاه هوافضا و حمایت معاونت علمی ریاستجمهوری و هماهنگی سازمان فضایی ایران است که برگ زرینی از عزم و دانش را در دفتر افتخارات علمی کشور رقم زد.
کاربرد اینترنت اشیا در معادن و صنایعمعدنی
با پیشرفت تکنولوژی و ورود فناوریهای نوین به صنعت معدن، مفاهیمی همچون اینترنت اشیا (IoT) و تحلیل دادهها به یکی از مهمترین ابزارهای مدیریت و بهینهسازی فرآیندهای معدنی تبدیل شدهاند.
مزایای شرکتهای دانشبنیان در پارکهای علم و فناوری
شرکتهای دانشبنیان مستقر در پارکهای علم و فناوری با بهرهمندی از مزایای متنوع، به عنوان موتور محرک نوآوری و رشد اقتصادی کشور شناخته میشوند.
سلسله رویدادهای «کاشتن برای آینده»
کاشتن برای آینده رویدادی گفتمان محور است که با هدف آشنایی دانشجویان، فناوران و پژوهشگران با فناوریهای نوین و راهبردی و در راستای تأثیرگذاری آنها بر آینده، زندگی مردم و جایگاهشان در داخل کشور برگزار شده است.