تولید مودمهای مبتنی بر اینترنت اشیا در کشور
یک شرکت دانشبنیان موفق به تولید مودمهای مبتنی بر اینترنت اشیا شده است که با بهترین کیفیت و پایینترین قیمت در اختیار مردم قرار میگیرد.
پدرام زمانی، کارشناس فروش یک شرکت دانشبنیان در حاشیه نمایشگاه تلکام ۱۴۰۲ در گفتوگو با خبرنگار آنا گفت: این شرکت فعالیت خود را در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات سازماندهی و متمرکز کرده و هماکنون از طریق واحدهای کسب و کار در زمینه مدیریت، نظارت، مشاوره، تحقیق و توسعه، ارائه محصولات و خدمات فناوری اطلاعات و ارتباطات و اجرای طرحها و پروژههای آیسیتی (ICT)، حضوری فعال و مؤثر در بازار داخلی، با رویکرد حضور در عرصههای منطقهای و بین المللی دارد.
وی در ادامه افزود: این شرکت دانشبنیان در زمینه تولید مودم فعالیت دارد. عمده فروش ما هم به صورت «بی تو بی» (B۲B) است و با اپراتورهای بزرگ کشور همکاری میکنیم. این مودمها مبتنی بر اینترنت اشیا هستند و با بهترین کیفیت و پایینترین قیمت به مردم ارائه میشوند تا همه بتوانند بر حسب نیاز از این امکان بومی استفاده کنند.
این فعال حوزه دانشبنیان درباره محصولات تولیدی این شرکت توضیح داد: عمده محصولات تولیدی این شرکت دارای تاییدیه دانشبنیان هستند. مودم «امال ۱۴۱» (ML۱۴۱) وایرلس که با استفاده از معتبرترین چیپستهای موجود در جهان تهیه شده و دارای آنتندهی و سرعت مناسب (۱۵۰ مگ دانلود و ۵۰ مگ آپلود) است و در محلهایی که پوشش نسل چهارم تلفن همراه وجود ندارد دستگاه به طور اتوماتیک به شبکه نسل سوم و یا دوم متصل میشود. این مودم برای تراکنشهای موفق بانکداری، به دلیل ابعاد کوچک آن مناسب برای استفاده جهت اتصال به دوربینهای مدار بسته مناسب است.
زمانی در ادامه خاطرنشان کرد: مودم «ایال ۱۴۵» (EL۱۴۵) دارای مقاومت بالایی در مقابل نفوذ آب و گرد و غبار است. این مودمها بر روی پشت بام ساختمانها و یا بهطور کلی در فضای بیرون از ساختمان نصب میشوند و دارای آنتنهای با قدرت گیرندگی بسیار بالاتری است. این مودم در پروژه هوشمندسازی روستایی که با مشارکت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اجرایی شد مورد استفاده قرار گرفت. مودم سیمکارت خور لینوتک مدل «امال ۱۴۵» (ML۱۴۵) با برخورداری از طراحی به روز و زیبا، مناسب برای مصرف خانگی و همچنین متقاضیان اینترنت با سرعت بالا است.
ارسال به دوستان