ارتقای فرهنگ امنیت سایبری در دستور کار ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات

ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات در راستای ارتقای سطح فرهنگ امنیت سایبری، سلسله اقداماتی را در دستور کار خود قرار داده است.

به گزارش روابط‌عمومی ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات، برگزاری همایش‌ها و کارگاه‌های تخصصی، حمایت از پژوهش و نوآوری در حوزه امنیت سایبری، توانمندسازی شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه امنیت سایبری و معرفی و تجاری‌سازی محصولات امنیتی بخشی از این برنامه‌ها است.

همچنین برنامه‌هایی با هدف آگاهی‌بخشی در دستور کار این ستاد قرار گرفته که شامل ترویج فرهنگ امنیت سایبری، آموزش نیروی متخصص حوزه امنیت سایبری، تدوین مقررات مشارکت در پروژه‌های مشترک و تدوین استانداردهای امنیت سایبری هستند.

ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات معاونت علمی و فناوری اقتصاد دانش‌بنیان در سال 1402 با هدف شناسایی ضرورت‌های کشور در حوزه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات و ظرفیت‌های زیست‌بوم، رفع موانع و تسهیلگری در فرآیند توسعه این فناوری‌ها با حکم معاون وقت این مجموعه تشکیل شد.

اتصال‌پذیری و ارتباطات، به مجموعه فناوری‌ها و خدماتی گفته می‌شود که به کاربران اجازه اتصال به یک شبکه ارتباطی را می‌دهد. این فناوری‌ها مشتمل بر حجم فزاینده‌ای از داده‌ها، پروتکل‌ها و استانداردهای بی‌سیم، سیمی و ترکیبات آن‌ها است. فناوری ارتباطات که همان مفهوم اتصال‌پذیری در حالت استاندارد خود است، شامل خدمات مخابراتی صوتی و انتقال داده به‌صورت سرویس‌های ثابت و همراه از طریق یک شبکه است.

 

مهتاب دمیرچی - پایگاه خبری مرکز دیجیتال اخبار امنیت داده (مداد)

 

//isti.ir/ZZSy