شتاب ایران در حوزه اینترنت اشیا یا IOT با پرتاب ماهواره "هاتف"
در ماهواره هاتف بهنوعی اولین تکنولوژیهای IOT یا اینترنت اشیا یا مخابرات باند باریک مورد تست و آزمون قرار میگیرد. با قرار گرفتن این ماهوارهها در مدار، وضعیت سلامت تمامی زیرسامانهها مورد ارزیابی قرار میگیرد.
برگزاری چالش طراحی و اجرای هوشمندسازی معادن و تکمیل فناوریهای وابسته
معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، وزارت صنعت، معدن و تجارت، سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران و شرکت ملی مس ایران در راستای توسعه و تحقق اقتصاد دانشبنیان در کشور چالشی با عنوان،”طراحی و اجرای هوشمندسازی معادن و تکمیل فناوریهای وابسته” مطرح نموده و از طرحهای فناورانه و نوآورانه در این زمینه حمایت مینمایند.
ESP32-C61 با امکانات شگفت انگیز برای کاهش هزینه دستگاههای IoT معرفی شد
ESpressif، تولیدکننده میکروکنترلرهای سری ESP32 با هدف کاهش هزینهها، یک محصول جدید برای توسعه دستگاههای اینترنت اشیا معرفی کرد.
بهبود سرعت و دقت صنعتی بستهبندی سیال خودکار با اینترنت اشیا
بستهبندی سیال خودکار به عنوان یک جزء حیاتی در افزایش کارایی و دقت در خطوط تولید مدرن ظاهر شده است. بستهبندی سیال خودکار تضمین مینماید که هر محصول از استانداردها و مقررات سختگیرانه صنعت پیروی میکند.
معرفی کتاب اینترنت اشیای صنعتی برای معماران و مهندسان
نویسنده کتاب یک مدیر فنی خلاق است که بر روی اینترنت اشیا و معماری ابری تمرکز دارد. او توسعه چند پلتفرم و استارت آپ تجاری مهم در حوزه اینترنت اشیا را هدایت کرده است.
کمک بلاک چین، اینترنت اشیا و هوش مصنوعی برای رسیدن به بازار دیجیتالی یک تریلیون دلاری
اینترنت اشیا یکی دیگر از سنگ بناهای راهبردی دیجیتال سازی شرکت های آدانی است. هدف ساده سازی عملیات و افزایش کارایی در بخشهای مختلف تجاری خود با اتصال دستگاهها و سیستمها است.
اینترنت اشیا چیست و چه کاربردی دارد؟
هدف اصلی اینترنت اشیا IOT ایجاد فضایی مشترک برای تبادل داده ها و کنترل اشیا در جهان فیزیکی است. با استفاده از سنسورها، پردازشگرها و اتصالات شبکه، اشیا قادرند اطلاعات را جمع آوری، ارسال و دریافت کنند و بر اساس آنها عملکرد خود را تغییر دهند.
دستگاه مجهز به اینترنت اشیا با توانایی تولید آب از هوا
تولید آب از هوا یکی از روش های بسیار کاربردی در تولید آب برای مکان های مرطوب می باشد. به عبارت دیگر، با این روش ها در واقع تلاش می شود تا رطوبت موجود در هوای شرجی به آب تبدیل شده و در مصارف مختلف استفاده شود.
تحول در آبزی پروری با هوش مصنوعی و دسترسی بی سیم ثابت
امروزه فناوری های هوشمند در شاخه های مختلف علمی از جمله آبزی پروری به سرعت در حال توسعه می باشند. این فناوری ها، فرصت ها و چالش های جدیدی را برای تولید محصولات شیلاتی هوشمند ایجاد می کنند.
آینده روشن سیستمهای تعبیهشده در عصر هوش مصنوعی و اینترنت اشیا
هوش مصنوعی و اینترنت اشیا دو مورد از پیشرفتهای تکنولوژی در سالهای اخیر هستند. با ترکیب اینترنت اشیا(IoT) و هوش مصنوعی (AI)، فناوری ترکیبی AIoT به وجود میآید. هوش مصنوعی در AIoT نقش ویژهای ایفا میکند زیرا بدون هوش مصنوعی، اینترنت اشیا مجموعهای از دستگاههای متصل و مقدار زیادی داده خام خواهد بود.