در حال بروزرسانی می باشد.

صفر تا صد پیاده‌سازی خانه هوشمند

خانه هوشمند، با بهره‌گیری از تکنولوژی‌های پیشرفته‌ای مانند اینترنت اشیاء و هوش مصنوعی، به شما این امکان را می‌دهد که تمامی تجهیزات خانه خود را از هر کجا که هستید کنترل کنید. تصور کنید که بتوانید تنها با یک لمس بر روی گوشی هوشمندتان یا از طریق پنل‌های لمسی داخلی، روشنایی، گرمایش و امنیت خانه‌تان را مدیریت کنید.

به گزارش روابط‌عمومی ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات، برای پیاده سازی خانه هوشمند، باید یک نقشه راه از مراحل اجرای پروژه هوشمند سازی داشته باشیم و بدانیم چطور باید از کجا شروع کنیم.

بخش اول: مشخص کردن اهداف و برنامه‌ریزی
در این مرحله ابتدا باید اهداف خود را مشخص کنید. چه قابلیت‌ها، تجهیزات و دستگاه‌هایی را می‌خواهید به خانه هوشمند اضافه کنید؟ این عمل کمک می‌کند تا متوجه شوید دقیقا چه امکاناتی نیاز دارید. برای مشخص شدن اهداف از پیاده سازی خانه هوشمند، باید با تجهیزات خانه هوشمند آشنا شوید تا ببینید در اجرای پروژه هوشمندسزی ساختمان خود، کدامیک را می‌خواهید داشته باشید.

بخش دوم: انتخاب تجهیزات خانه هوشمند و دستگاه‌ها
در این مرحله، به انتخاب دقیق تجهیزات خانه هوشمند بپردازید. در ادامه مقاله اصلی‌ترین تجهیزات خانه هوشمند را عنوان میکنیم و شما گام به گام با مطالعه این مطلب می‌توانید تصمیم بگیرید که چه تجهیزاتی مناسب خواسته و نیاز شما از پیاده سازی خانه هوشمند هستند.

بخش سوم: انتخاب زیرساخت و شبکه ارتباطی (انتخاب پروتکل ارتباطی خانه هوشمند)
تمام لطف یک خانه هوشمند به این است که شما در این خانه می‌توانید همه تجهیزات خانه هوشمند را بصورت یکپارچه و هماهنگ درآورید. برای این که این اتفاق بیفتد خانه هوشمند نیازمند زیرساختی است که در بستر آن بتواند تمام تجهیزات هوشمند خود را مدیریت کند. این زیرساخت، شبکه ارتباطی ست که شامل پروتکل ارتباطی خانه هوشمند می‌شود. 

در این مرحله از پیاده سازی خانه هوشمند شما باید از بین انواع پروتکل های bms ، شبکه ارتباطی خود را انتخاب کنید. این پروتکل ها باعث می‌شوند خانه هوشمند شما باسیم یا سیمی شود. بنابراین قبل از اقدام به هوشمند سازی ساختمان خود، باید تصمیم بگیرید که پروتکل بی‌سیم لوازم خانگی و تجهیزات خانه هوشمند می‌خواهید یا تمایل دارید از تکنولوژی سیمی استفاده کنید. البته به دلیل تغییرات در سیم‌کشی معمولا این روش مورد پسند کاربران نبوده و اکثرا ترجیح می‌دهند بدون سیم کشی‌های متعدد و خرابی های آن، به پیاده سازی خانه هوشمند بپردازند.

بخش چهارم: نرم‌افزار و کنترل
این مرحله به نصب و اجرا و پیکربندی نرم‌افزارهای مورد نیاز برای کنترل و مدیریت تجهیزات خانه هوشمند می‌پردازد. این یعنی گام چهارم بعد از تصمیم‌گیری درباره تجهیزات خانه هوشمند و پروتکل های bms است. حال ما تجهیزات و دستگاه‌های مورد نیازمان را خریدیم و باید کنترل همه چیز را با استفاده از اپلیکشن ها مانند نرم افزار خانه هوشمند آلفا تنظیم و مدیریت کنیم.

بخش پنجم: آموزش و استفاده
باید به همه افراد خانه آموزش داده شود که برای اعمال تنظیمات روشنایی و دمایی و غیره بجای کلید پریز های معمولی دیگر از کلید پریز های مدرن و لمسی، تاچ پنل مرکزی، نرم افزار موبایل و دستیارهای صوتی استفاده کنند . همچنین، باید یک نقطه تماس برای پشتیبانی فنی فراهم کنید.

تجهیزات اصلی خانه هوشمند
برای اطلاع از ۰ تا ۱۰۰ پیاده سازی خانه هوشمند + کم هزینه ترین روش ، کافی است بدانیم خانه هوشمند چه تجهیزاتی دارد تا با تجهیز کردن خانه خود به یکی از آنها کار را شروع کنیم. در این مقاله مراحل اجرای هوشمند سازی ساختمان را بررسی می‌کنیم و بدنبال آن هستیم با صرف کمترین هزینه خانه ای هوشمند داشته باشیم. همانطور که در بخش دوم پیاده سازی خانه هوشمند و انتخاب تجهیزات اشاره شد برای این که بتوانید تصمیم بگیرید چه دستگاه‌هایی نیاز دارید باید با تجهیزات خانه هوشمند آشنا شوید. مهم ترین تجهیزات و اجزای خانه هوشمند به شرح زیر است:

سیستم روشنایی هوشمند
با استفاده از این سیستم می‌توانید تمام چراغ‌های خانه خود و لامپ‌های هوشمند را از طریق پنل لمسی و کلیدپریزهای مدرن، همچنین از راه دور با تلفن همراه یا دستیارهای صوتی مدیریت کنید. یکی از مزیت های سیستم نورپردازی هوشمند این است که شما می‌توانید میزان و شدت نور را نیز کم و زیاد کنید.

سیستم صوتی و تصویری هوشمند
با اضافه کردن سیستم صوتی و تصویری هوشمند در مراحل پیاده سازی خانه هوشمند، موسیقی منتظر فرمان شماست تا در بخش‌های مختلف خانه پخش شود همچنین بجای چندین ریموت کنترل برای تلویزیون و ماهواره و… می‌توانید از راه دور تنها با یک تلفن همراه یا یک پنل لمسی تلویزیون خود را مدیریت کنید. یکی از مزیت‌های سیستم صوتی هوشمند این است که می‌توانید در هر اتاقی موسیقی متفاوتی پخش کنید. همچنین این سیستم‌ها بصورت هماهنگ با سایر تجهیزات خانه هوشمند در سناریوهای مختلف خانه هوشمند عمل می‌کنند.

سیستم کنترل دمای هوشمند
با استفاده از این سیستم، دمای خانه گوش به فرمان شماست. و می‌توانید در مصرف انرژی نیز صرفه جویی زیادی کنید زیرا این سیستم از سنسورهای هوشمند کمک میگیرد که باعث می‌شود خیلی از تنظیمات را خودکار انجام دهد.

سیستم امنیتی و حفاظتی هوشمند
دوربین های هوشمند نمونه ای از این سیستم ها هستند و اگر طرفدار امنیت جان و مال خود هستید، در پیاده سازی خانه هوشمند نباید از سیستم های امنیتی و حفاظتی غافل شوید. زیرا با استفاده از این سیستم‌ها دیگر نگران آتش سوزی، پخش گازهای مضر مثل مونوکسید کربن و یا ورود سارقین به خانه خود نخواهید بود.

قفل و دستگیره هوشمند
بجای دسته کلیدهای مختلف می‌توانید در حین پیاده سازی خانه هوشمند درب ورودی را با تکنولوژی های مختلف مانند اثر انگشت هوشمند سازی کنید. همچنین این تجهیزات اجازه می‌دهند از راه دور بر درب خانه و پارکینگ خانه کنترل داشته باشید.

سیستم سرمایشی و گرمایشی هوشمند
به کمک این سیستم می‌توانید دمای خانه خود را از راه دور کنترل کنید و در مصرف انرژی ها نیز صرفه جویی دقیقی داشته باشید.

پرده هوشمند
اتصال پرده هوشمند به یک دیمر امکان کنترل آسان و از دور پرده‌ها را فراهم می‌کند و به شما اجازه می‌دهد تا به راحتی و متناسب با وضعیت و نیازهای مختلف خانه‌تان عمل کنید. دیمر یک دستگاه کنترلی است که به شما اجازه می‌دهد نور و یا دیگر ویژگی‌های داخل خانه را تنظیم کنید.پیاده‌سازی خانه هوشمند ممکن است به نظر چالش برانگیز برسد، اما با مراحل معرفی شده در این مقاله و توجه به جزئیات، می‌توانید خانه هوشمندی را بسازید که امنیت، راحتی و کارایی را به زندگی‌تان اضافه می‌کند و در کنار همه اینها توانایی بهبود و افزایش قابلیت‌های سیستم‌های خانه هوشمند خود را دارید. همچنین می‌توانید با مشاوران هلدینگ آلفا تماس بگیرید و راهنمایی‌های لازم را دریافت فرمایید.

تجهیزات خانه هوشمند آلفا بعلت داشتن خدمات پس از فروش و وارانتی مادام العمر بهترین گزینه برای شما است. هلدینگ آلفا بزرگترین و معتبرترین شرکت خانه های هوشمند در ایران است که نمایندگی های زیادی در سراسر کشور آماده خدمت‌رسانی به مشتریان عزیز دارد. تا اینجا مراحل کامل پیاده سازی خانه هوشمند را عنوان کردیم؛ در ادامه قصد داریم به شما راهنمایی کنیم که به ساده ترین شکل ممکن به پیاده سازی خانه هوشمند بپردازید.

با تنها یک گجت خانه خود را هوشمند کنید
گجت‌ها دستگاه‌ها و وسایل کوچک الکترونیکی هستند که به منظور افزایش راحتی، امنیت، انعطاف و کنترل در خانه هوشمند مورد استفاده قرار می‌گیرند. این گجت‌ها معمولاً از تکنولوژی‌های مدرن مانند اینترنت اشیاء (IoT) و دستگاه‌های هوش مصنوعی استفاده می‌کنند. 

برای پیاده سازی خانه هوشمند نیازی نیست به یک باره از یک خانه معمولی و نرمال به درون فیلم سینمایی I Robat نقل مکان کنید! می‌توانید برای شروع فقط یک پنل لمسی کنترل روشنایی نصب کنید و با آن سیستم روشنایی خانه را بصورت کنترل از راه دور مدیریت کنید. یا می‌توانید با تهیه پکیج مالتی مدیا تولید خانه هوشمند آلفا جذاب ترین امکانات خانه هوشمند را با کمترین هزینه و آسان ترین روش وارد خانه خود کنید.

 

کلمات کلیدی
//isti.ir/ZChy