اینترنت اشیاء راز زنجیره تأمین کسب و کارها
نویسنده در این کتاب توانسته است برای مخاطبین عام و صاحبان کسب و کار، کارآفرینان، دانشجویان و حتی مهندسینی که با این فناوری آشنایی کافی ندارند، اطلاعات مهم و ارزشمند و مثالهای کاربردی و روشنگرانهای ارائه دهد.
بررسی مزایا و چالشهای رایانش ابری اینترنت اشیا
سازمانها با ادغام شبکه گستردهای از دستگاههای اینترنت اشیا با قابلیتهای بیشمار فضای ابری از مزایای زیادی بهرهمند میشوند. در این حالت، تصمیمگیریهای سازمانها خلاقانهتر و بیشتر مبتنی بر داده خواهد بود.
ایمنی در عصر ارتباطات
اینترنت اشیا بسیار فراتر از تجربه زندگی یا خانه هوشمند است. یک موتور جت با نصب هزاران حسگر دادههای زیادی را جمعآوری میکند. در ابعاد بزرگتر، یک شهر هوشمند که با اینترنت، کنترل انسان را بر محیط اطراف افزایش میدهد.
پیشبینیهای اینترنت اشیا (IoT) در سال 2024
فناوری ارتباطات بیسیم به تغییر چشمانداز ارتباطات از راه دور میپیوندد. رشد فزاینده اینترنت اشیا در حوزههای مختلف به تسریع سهم تکنولوژیهای وایفای (Wi-Fi) و بلوتوث (Bluethoth) در ارتباطات تجهیزات کمک خواهد کرد.
نوآوریهای اینترنت اشیا در بهبود شهرها
بسیاری از بخشهای شرکتی برای بهبود مدلهای تجاری خود به فناوریهای جدید روی آوردهاند. شهرهای بزرگ نیز از این قاعده مستثنی نیستند و اینترنت اشیا را برای بهبود کیفیت زندگی شهروندان خود معرفی میکنند.
بازار 3.3 تریلیون دلاری اینترنت اشیا تا سال 2030 میلادی
کارشناسان پیش بینی میکنند بین سالهای 2023 تا 2030 میلادی میانگین رشد سالانه بازار جهانی اینترنت اشیا 26.1 درصد محاسبه شود تا بر این اساس در پایان سال 2030 میلادی ارزش این بازار به 3.3 تریلیون دلار برسد.
تکنولوژی IOT چیست و چطور کار میکند؟
دستگاههای اینترنت اشیا دادههایی از حسگرها جمع آوری میکنند با اتصال به گیت وی اینترنت اشیا یا سایر دستگاهها به اشتراک میگذارند که در آن، دادهها یا به سرویس ابری ارسال میشوند تا آنالیز یا به صورت محلی تحلیل شوند.
شتاب ایران در حوزه اینترنت اشیا یا IOT با پرتاب ماهواره "هاتف"
در ماهواره هاتف بهنوعی اولین تکنولوژیهای IOT یا اینترنت اشیا یا مخابرات باند باریک مورد تست و آزمون قرار میگیرد. با قرار گرفتن این ماهوارهها در مدار، وضعیت سلامت تمامی زیرسامانهها مورد ارزیابی قرار میگیرد.
برگزاری چالش طراحی و اجرای هوشمندسازی معادن و تکمیل فناوریهای وابسته
معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، وزارت صنعت، معدن و تجارت، سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران و شرکت ملی مس ایران در راستای توسعه و تحقق اقتصاد دانشبنیان در کشور چالشی با عنوان،”طراحی و اجرای هوشمندسازی معادن و تکمیل فناوریهای وابسته” مطرح نموده و از طرحهای فناورانه و نوآورانه در این زمینه حمایت مینمایند.
ESP32-C61 با امکانات شگفت انگیز برای کاهش هزینه دستگاههای IoT معرفی شد
ESpressif، تولیدکننده میکروکنترلرهای سری ESP32 با هدف کاهش هزینهها، یک محصول جدید برای توسعه دستگاههای اینترنت اشیا معرفی کرد.