فراخوان جذب کارگزار به منظور توسعه کسب و کار در حوزه هوشمندسازی
فراخوان جذب کارگزار به منظور توسعه کسب و کار در حوزه هوشمندسازی به همت ستاد توسعه فناوری های ارتباطات و اتصال پذیری منتشر شد.
ستاد توسعه فناوریهای اتصالپذیری و ارتباطات با تکیه بر حوزه هوشمندسازی و به جهت شناسایی چالشها و ایجاد ارتباط موثر میان نیازمندان و صاحبان صنایع با فناوران خرد و کوچک، اقدام به برگزاری فراخوان جذب کارگزار میکند.
یکی از معضلات متداول در شرکتهای خرد و کوچک فناور محور، تأمین مالی سرمایه مورد نیاز برای تحقیق و توسعه محصولات آنها و نیز دسترسی به بازار قابل اطمینان برای عرضه محصولات است. قانون جهش تولید دانش بنیان، در راستای حل این مسئله، از اعتبار مالیاتی به عنوان ابزاری انگیزشی برای شرکتهای متوسط و بزرگ و تسهیلگر ایجاد بازار مطمئن برای شرکتهای خرد و کوچک بهره برده است.
راهبری محل سرمایهگذاری این مبالغ از طرف شرکتهای متوسط و بزرگ طبق این قانون، بر عهده ستادهای توسعه فناوریهای راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری نهاده شده است تا با شناسایی گلوگاههای فناوری در سطح کشور، این منابع را به بهترین نحو در مسیر تحول اقتصادی به کار گیرند. از طرف دیگر، تعامل بهتر با دنیا، مشروط به توسعه و پیشرفت زیرساختهای کشور است که ذیل تحول دیجیتال در دستور کار دولت محترم قرار گرفته است.
هوشمندسازی به عنوان یکی از مهمترین ابزارها در این فرآیند، قابلیت به کارگیری در تمام حوزههای صنعتی و غیرصنعتی را دارا بوده و نه تنها باعث افزایش بهرهوری در صنایع گشته، بلکه با پیشنگری مشکلات احتمالی و نظر به تحولات جاری در سراسر دنیا، باعث ارتقاء کیفیت محصولات و ایجاد پتانسیل بیشتر جهت حضور در بازارهای داخلی و بینالمللی میگردد. از این رو، ستاد توسعه فناوریهای اتصالپذیری و ارتباطات با تکیه بر حوزه هوشمندسازی و به جهت شناسایی چالشها و ایجاد ارتباط موثر میان نیازمندان و صاحبان صنایع با فناوران خرد و کوچک، اقدام به برگزاری فراخوان جذب کارگزار مینماید.
هدف از این فراخوان، جذب و به همرسانی صنایع بزرگ و کسب و کارهای خرد و کوچک دانشبنیان با استفاده از تعریف قراردادهای تحقیق و توسعه و سرمایهگذاری ذیل اعتبار مالیاتی مصوب است تا طی آن، کارگزار منتخب با شناسایی گلوگاههای فناوری در سطح کشور، این منابع را به بهترین نحو در مسیر تحول اقتصادی به کار گیرد.
هوشمندسازی در حوزههای کشاورزی و گلخانهها، صنایع داروسازی، حمل و نقل، معدن و انرژی از محورهای این فراخوان است و ارائه تسهیلات ارزان قیمت تا سقف 10 میلیارد ریال از حمایتهای این فراخوان برای برگزیدگان محسوب میشود. به ازای هر همرسانی، درصدی از مبلغ کل قرارداد ایجاب شده تا سقف ۵۰ میلیون تومان، قابل تبدیل به کمک بلاعوض از سمت ستاد خواهد بود. مسئولیت شناسایی شرکتها و صنایع بالقوه بر عهده کارگزاران خواهد بود، و ستاد همکاریهای لازم در زمینه ایجاد ارتباط موثر بین کارگزار و صنایع را خواهد داشت. در این راستا، کارگزاران منتخب، به عنوان نماینده ستاد اتصالپذیری و ارتباطات، طی یک نامه رسمی به صنایع و شرکتهای مورد توافق با ستاد معرفی خواهند شد.
شناسایی چالشها و مسائل صنایع و بهمرسانی شرکتهای خرد و کوچک به منظور رفع این نیازها نیز برعهده کارگزاران منتخب خواهد بود. بدیهی است که تخصص کارگزاران در حوزه هوشمندسازی و میزان آشنایی ایشان با این زیستبوم، از شاخصهای اثرگذار در گزینش ایشان است. انتظار میرود که گزارشی از فرآیند ایجاب قرارداد، موانع انجام کار، چالشهای احصاء شده از صنایع، و اطلاعات رابطین شرکتهای خرد و کوچک و زمینههای تخصصی آنها، در اختیار ستاد قرار گیرد. تسهیلات به ازای ایجاب ۲۰ قرارداد در نظر گرفته شده که حداکثر تا نیمی از آن قابل تبدیل به کمک بلاعوض خواهد بود. پرداخت در هر مرحله، پس از احصاء شاخصهای تعریف شده از طرف ستاد، صورت خواهد پذیرفت.
علاقهمندان میتوانند جهت ثبت نام در این فراخوان تا 25 اردیبهشت ماه به نشانی khedmat.isti.ir مراجعه کنند. همچنین میتوانند برای آگاهی از جزئیات بیشتر این فراخوان با شماره تلفن 88064947 -021 داخلی 7831 تماس بگیرند.
ارسال به دوستان