حضور شرکت دانشبنیان لکسیت در جیتکس 2024
شرکت دانشبنیان لکسیت (Lexit)، با ارائه آخرین دستاوردهای خود در حوزه هوشمندسازی منازل، تواناییهای فناورانه ایران را به جهانیان نشان داد.
تأمین مالی شرکتهای نوپا و دانشبنیان
تأمین مالی شرکتهای نوپا و دانشبنیان، نیازمند ایجاد یک اکوسیستم حمایتی قوی است. با حمایت از این شرکتها، میتوانیم به رشد اقتصادی پایدار و ایجاد اشتغال در کشور کمک کنیم.
شناسایی و ثبت مخارج تحقیق و توسعه به عنوان دارایی شرکتهای دانشبنیان
شرکتهای دانشبنیان با بهرهگیری از نوآوری و فناوریهای نوین، نقش مهمی در توسعه اقتصادی کشور ایفا میکنند. یکی از مهمترین چالشهای این شرکتها، تامین مالی فعالیتهای تحقیق و توسعه (R&D) است.
تحقیق و توسعه در زیستبوم فناوری به چه معناست؟
منظور از واحد تحقیق و توسعه در اکوسیستم دانشبنیان، بخشی از یک سازمان است که با بهبود خدمات موجود و ارایه ایدههای نوآورانه، به آن سازمان در مسیر رشد کمک میکند.
حمایت ستاد توسعه فناوریهای اتصالپذیری و ارتباطات از آکادمی فنافزا
فنافزا یک مؤسسه آموزش عالی امنیت سایبری با رویکرد تربیت نیروی متخصص آماده به کار و در قالب چارچوب آموزشی تعریف شده بومی هست.
آیا «محصول تولید اولی» دانشبنیان است؟
شرکتهایی که محصول مورد نیاز کشور را برای اولین بار به تولید میرسانند و نمونه آن وجود ندارد، «تولید بار اول» نامیده میشود.
بهره گیری از اعتبار مالیاتی اپراتورها در توسعه محصولات دانشبنیان
دبیر ستاد توسعه فناوریهای اتصالپذیری و ارتباطات ضمن تاکید بر ضرورت همکاری بخش دولتی و خصوصی برای بومیسازی محصولات شرکتهای دانشبنیان، این مشارکت را پایه اصلی توسعه فناوری در کشور دانست.
بومیسازی در زیستبوم دانشبنیان
تعریف از بومیسازی در واقع تحقق پتانسیل رشد صنعتی نهفته در داخل کشور و یافتن جایگاه «شایسته» جمهوری اسلامی در سلسله مراتب مزیت نسبی در دنیا است.
هدف از ایجاد کارخانههای نوآوری چیست؟
کارخانههای نوآوری با هدف ترویج فرهنگ کارآفرینی و جذب ایدههای خلاق و نوآورانه ایجاد شدهاند.
تسهیل فرآیند بهره مندی شرکتهای دانشبنیان از اعتبارات مالیاتی
دبیر ستاد توسعه فناوریهای اتصالپذیری و ارتباطات بر تسهیل قوانین و مقررات مربوط به اعتبار مالیاتی جهت بهرهمندی بیشتر شرکتهای دانشبنیان تأکید کرد.